A fesztivál helyszíne Nógrád-megye, Terény.

Autóval kicsit több mint egy órányira vagyunk Budapesttől, a Cserhát közepén, gyönyörű természeti környezetben.

Napközben több helyszínen előadások, viták, beszélgetések, workshopok zajlanak, esténként a hazai fesztiválokról ismert zenekarok és DJ-k lépnek fel. A fesztiválhoz tartozik egy kemping sátorhelyekkel, hideg vizes zuhanyzókkal és csodálatos kilátással a környékre.

 

A környezetvédelemről legjobb ott beszélgetni, ahol az embernek mindjárt kedve is támad megvédeni ezt a szépséget. A rendezvény díszlete ehhez illeszkedik, a fesztivál külsőségeiben is fenntartható. A dekorációt bontott, hulladék deszkákból készítjük, környezetbarát festékeket használunk.

Mindenki használhatja a saját étkészletét, mosogatásra van lehetőség. E mellett betétdíjas repoharaink vannak és komposztálható edényzetet biztosítunk. Szelektív kukáink vannak és komposztálunk mindent amit lehet.

A fesztiválkarszalag újrahasznosított, ruhaként már nem funkcionáló farmeranyagból készül, környezetbarát szitafestékkel.

Az EcoPunk Találkozó karbon semleges, a belépődíj ára tartalmazza a karbon lábnyomunk kompenzálásához szükséges fák ültetését.

Fesztiválozóként úgy tudsz nekünk segíteni, ha környezetbarát tisztálkodó szereket használsz, hozol magaddal étkészletet és szelektíven gyűjtöd a hulladékodat. Ne nyomtasd ki a jegyed, elég telefonon bemutatni. Használd a telekocsi csoportunkat.